ОмегаСофт Експерт – пълно счетоводно обслужване

Наред с разработването и предлагането на софтуерни решения, ОмегаСофт ООД стартира изцяло нова услуга – Пълно счетоводно обслужване. Разчитайки на нея, Вие избирате:

– Надежден и гъвкав партньор;
– Персонално отношение;
– Услуга, осигурена благодарение на собствено софтуерно решение;
– Омекс® 2000 – продукт с доказано през годините качество.

Позитивите от делегирането на финансовите и счетоводни дейности на външен доставчик започват с факта, че няма нужда от стартова инвестиция. Споделената отговорност, бързата реакция и гарантираната конфиденциалност са следващите причини това да е точното решение за вас.

Капиталовложението, изразено в наемане на персонал, обучението му, закупуване на техника и софтуерни решения не винаги се оправдава. Често от инвестиция, тази дейност се превръща в разход за организацията.

ОмегаСофт ООД започна тази дейност в полза на клиентите, които целят оптимизация, съчетана със сигурен успех.

Доверявайки се на професионалисти с доказан 22 годишен опит в областта на финансите, счетоводството и човешките ресурси, вие си гарантирате конфиденциалност и сигурност в обслужването.

Както знаем, фокусът на всяка организация е източник на доходи. Но има дейности, които са от жизнена важност за фирмата и същевременно не водят до пряка печалба. Решението, което предлагаме, е изключително подходящо за компании, които планират да се насочат към същинските си корпоративни цели.

Използвайте нашия опит, за да развиете Вашия бизнес!

Ползи:

– Освобождаване на ресурс
– Планирани и оптимизирани разходи
– Конфиденциалност
– Съвместна работа, съобразена с вашия бизнес, целяща високи резултати
– Фокус върху основните дейности на компанията
– Сигурен успех