За нас

През 1994 г. трима ентусиазирани младежи започнаха да пишат софтуер за заплати. 
Днес по-голямата част от бизнеса в България обработва възнаграждения с този софтуер. 
Това е нашата 28-годишна история накратко.

Кариера

Защо си заслужава да бъдеш част от екипа, който повече от 28 години прави най-добрия софтуер за заплати?
Защото работата ни е интересна и отговорна.
Защото средата покрай нас непрекъснато се променя и благодарение на това динамично развиваме знанията и уменията си.
И най-ценното – веруюто, че преди всичко сме хора. Екипът ни е разнороден, всички сме личности и всички приемаме другите като такива. Което води до най-нормалните човешки взаимоотношения – създаваме приятелства, противоречим си, подкрепяме се, спорим… Но сме ЕКИП.

Ако искате да се присъедините към нас, но не виждате актуална обява за свободна позиция, смело ни се представете на имейл hr@omegasoft.bg.

Свободни позиции

ASP.NET Core C# DEVELOPER

От 28 години правим софтуер за заплати и нескромно твърдим, че е най-добрият на пазара. За да продължава да е такъв, го обогатяваме с уеб приложения, чрез които да задоволяваме нуждите на HR-ите, които работят с него. Е, и за да ги поглезим, нали и те са хора. Работим по много интересни проекти, обречени на блестящо бъдеще.

Именно за разработката и поддръжката на тези уеб приложения си търсим още един (а защо не и няколко) ASP.NET Core C# DEVELOPER. 

Изискванията, спуснати директно от екипа, за който търсим човек:

  • Познания в технологичния арсенал на Майкрософт: .NET Framework 6, C#, ASP.NET Core 3, ASP.NET Core 6, Microsoft SQL Server, MVC
  • 2 или повече години опит в разработка на .NET приложения
  • Познания по HTML, JavaScript и CSS, JSON, REST APIs

Предлагаме:

  1. Тривиални неща като ваучери за храна, допълнително здравно осигуряване, гъвкаво работно време; възможност за дистанционна работа;
  2. Нормални работна среда и оборудване, които покриват всички работни потребности. Имаме си и глезотийки, които ползваме при необходимост от разсейване и разпускане;
  3. Най-ценното – веруюто, че преди всичко сме хора. Екипът ни е разнороден, всички сме личности и всички приемаме другите като такива. Което води до най-нормалните човешки взаимоотношения – създаваме приятелства, противоречим си, подкрепяме се, спорим… Но сме ЕКИП.

Заплащането ли? – Пазарът на труда е като всеки друг пазар и при него работят всички пазарни принципи. Затова нямаме определена сума, която да предложим. При срещата си с кандидатите за позицията ще обсъдим индивидуално заплащането, което ще е адекватно и за двете страни.

Би било високопарно да твърдим колко социално отговорна компания сме. Защото не сме. Истината е, че се опитваме да бъдем полезни където и както можем. Но също така е истина, че не успяваме да свършим всичките добрини, които ни се иска. Но не спираме да искаме и да опитваме.